Skoghall femma i Europacupen

Vi avslutade sista kvalrundan bra och var därmed klara för finalspel. Vi siktade såklart in oss på de två lagen närmast oss och bronsplatsen som fanns inom räckhåll inför de två finalvarven. Tyvärr fick vi till en dålig första finalrunda och då både Vergiate och Olten spelade bra på denna och möjligheterna till avancemang försvann gick luften ur oss. Vi höll dock undan för det jagande Tjeckiska laget Praha och slutade på femte plats. Sammanfattningsvis kan man väl säga att vi gjort en godkänd insats men att vi är långt ifrån nöjda.

Uppsala imponerade och behöll EC-titeln efter en stark insats. Ett stort grattis från oss i Skoghall till Uppsalagänget!

Uppsala efter segerslaget

Bjarne återkommer med en sammanfattning senare, sannolikt när han är tillbaks hemma. Just nu är han, Guffe och Hasse och lämnar in hyrbilarna och om 15 minuter börjar banketten så vi har lite ont om tid...


Kommentarer
Postat av: Anders Lind

Bra kämpat på vad jag har förstått var en tuff anläggning

2011-10-01 @ 21:51:13
Postat av: Therese Johansson

Bra gjort och fint kämpat av er alla i vilket fall som helst - om jag inte minns fel hoppades ni ju på att komma till final, och även om det inte blev prispall så gjorde ni en fin insats och som svensk är man stolt över både Uppsala och Skoghalls bangolfsklubbar!! Ha en trevlig avslutningsafton och bra tillbakaresa hem till gamla Svedala igen!! Hälsa så gott till broder Bjarne är ni snälla!!

Hälsningar från Therese

2011-10-01 @ 22:08:09
Postat av: Anders Öhman

Bra kämpat och ni har ju visat att ni är europas femte bästa klubblag den här helgen.

2011-10-02 @ 09:44:00
Postat av: AW

Kul blogg och än en gång, tack för stödet!

Hoppas att resan hem gick bra!

2011-10-03 @ 19:00:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0