Nu blir det dax för kämpatakterna.....

Oj oj oj vilken kämpig första runda vi fick idag. Alla spelare fick slita som djur för att försöka komma ner på 32-33 slag på denna jobbiga betong. Fille som inte hade slagit en enda trea under träningen började naturligtvis tävlingen med en trea. När vi sedan inte fick till något toppspel, förutom Guffe som gick grönt första rundan, så hamnade vi på en blygsam nionde plats efter första rundan, usch vilket mörker. Dino har på sina första rundor slagit sin första spik på bana tio, så snacka om att man får kämpa för att spika.
Andra rundan idag så blev det bättre. Fille hade det riktigt tungt med en 34 ribba och då såg det lite mörkt ut, men sedan kom vi äntligen igång. Björken rullade på och gick grönt tillsammans med både Dino, Jeppe och Marve, och vi slutade på ett grönt snitt andra varvet och det gjorde att vi nu är uppe på en finalplats, dit de sex bästa lagen går.
När vi nu även fått lite stöd med hjälp av Boskevall och Marielle ( filles syster ), så kanske vi kan avancera ytterligare i morgon.
Övrigt: Marve gillar tuttar (har väl puttat 3 gånger på 4 dagar bara), Björk har tufft motstånd utav Kurtan som är 85 år och still going strong, Fille har fått ny keps och bara den är invand så kommer spikarna, Guffe har provat livet som coach men är bättre som spelare he he he, Dino avslutade andra varvet med spik på 7 av de 9 sista banorna, Räkan hade ett riktigt lågt varv på gång andra rundan men fick inte riktigt betalt och Modern Gudmundstuen gick 27 på sin andra runda och börjar se het ut.
Vi har även hittat Ecke som pensionär och han ser ut att njuta av livet härnere.
Nä, nu är det dags för italiensk middag och laddning inför imorgon och då ska vi försöka undvika missarna och börja få lite mer spik, då kan vi nog bli snickare allihopa.
Hälsningar från Siv Backman och hennes tänder.......

Kommentarer
Postat av: Ronny Jordgubb

Bättre klass på Onsdagscupera än i Vergiate!

2011-09-30 @ 12:53:13
Postat av: Ecke

Vem är Ecke som pensionär?? Det är så att jag finns i många olika varianter =)

Jobba på nu där nere!!

2011-09-30 @ 18:45:58
Postat av: Pontus

Bara Kööööööööör gubbar, Marve har alltid gillat tuttar på golfen annars är det Trudes dubbelkullar som gäller.

2011-09-30 @ 20:07:41
Postat av: Stöll-Astrid

Det ordner sig nog med skridskor bara det blir snö nån gång...

2011-09-30 @ 22:08:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0